Μάρσιπος Amazonas Ring Sling

Νέο

Ring Sling Lollipop, Laguna & Grey.

O εύχρηστος μάρσιπος της Amazonas με τον ειδικό μεταλλικό κρίκο ασφαλείας, για κάθε παιδί έως 3 ετών!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο

Κατασκευαστής από Μάρσιπος Amazonas Ring Sling

44,90 €

Χαρακτηριστικά

Βάρος (Kg) 0.4
Αντοχή σε βάρος (Kg) 15
Διαστάσεις (cm) 180 x 70
Ύφασμα περίπου 180 g/m²
Ηλικία 0-3 ετών

Άλλες πληροφορίες

Ο μάρσιπος Ring Sling με τον πρακτικό, μεταλλικό κρίκο ασφαλείας, αποτελεί την τέλεια λύση για όλους όσους επιθυμούν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η χρήση ενός μάρσιπου, δεν τα καταφέρνουν όμως ή δεν επιθυμούν τα πολλά δεσίματα.

Ο τρόπος είναι απλός. Ρίχνουμε το ύφασμα πάνω στους ώμους μας σαν εσάρπα και τον σταθεροποιούμε με τους δύο μεταλλικούς κρίκους, σε όποιο σημείο επιθυμούμε να τοποθετήσουμε το μωράκι μας. Πιο εύκολα και γρήγορα δεν γίνεται!

Ο μάρσιπος Ring Sling επιτρέπει να τοποθετήσουμε το μωρό ακριβώς στη θέση που θέλουμε και μας βολεύει: μπροστά ή στο πλάι. Είναι ιδανικός και ξεκούραστος τόσο για τη μεταφορά του βρέφους, όσο και για τον θηλασμό του.

Ο μάρσιπος Amazonas Ring Sling είναι κατασκευασμένος από 100% βαμβάκι που επιτρέπει στο δερματάκι του μωρού να αναπνέει και απόλυτα αναπαυτικός λόγω της ελαστικότητας του υφάσματος. Προσφέρει σταθερό κράτημα λόγω της ποιότητας της ύφανσής του. 

Οι οδηγίες χρήσης με εικόνες που συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία του, σας διευκολύνουν στις πρώτες φορές της εφαρμογής του μάρσιπου, μέχρι να εξοικειωθείτε. 

O μάρσιπος Ring Sling είναι πιστοποιημένος με το πρότυπο Oeko-tex Standard 100. Το πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100 είναι ένα ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης έλλειψης επιβλαβών για την υγεία ουσιών για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε ακατέργαστη, ενδιάμεση και τελική μορφή.  

Οικολογικά ελεγμένο Ανατομική στάση Ανατομική πλάτηΚριτικές

Βαθμολογία 
Χαράλαμπος Δ 14-12-2015

Όμορφος και βολικός μάρσιπος

Πολύ βόλικος μάρσιπος. Εύκολος στο φόρεμα μετά την πρώτη φορά. Σου λύνει τα χέρια κυριολεκτικά, και στο σπίτι άλλα και στο δρόμο. Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με το μωρό στην αγκαλιά σου.

  • 1 στους 1 άνθρωποι βρήκαν την κριτική του χρήσιμη.

Γράψτε μια κριτική

Μάρσιπος Amazonas Ring Sling

Μάρσιπος Amazonas Ring Sling

Ring Sling Lollipop, Laguna & Grey.

O εύχρηστος μάρσιπος της Amazonas με τον ειδικό μεταλλικό κρίκο ασφαλείας, για κάθε παιδί έως 3 ετών!

Γράψτε μια κριτική

8 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Λήψη