Μάρσιπος Amazonas Mei Tai

Νέο

Mei Tai - H τέλεια εναλλακτική λύση μάρσιπο!

Κατάλληλο για παιδιά από 0 έως 3 χρονών.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο

Κατασκευαστής από Μάρσιπος Amazonas Mei Tai

54,90 €

Χαρακτηριστικά

Βάρος (Kg) 0.45
Αντοχή σε βάρος (Kg) 15
Διαστάσεις (cm) 33 x 45
Ύφασμα περίπου 185 g/m²
Ηλικία 0-3 ετών

Άλλες πληροφορίες

Οι "Mei Tai" μάρσιποι βασίζουν τον σχεδιασμό τους στον παραδοσιακό τρόπο μεταφοράς των παιδιών, στις χώρες της Άπω Ανατολής. Αποτελούν την τέλεια εναλλακτική πρόταση σε σχέση με τους κλασικούς μάρσιπους και είναι κατάλληλοι ακόμη και για τα πιο μικροκαμωμένα βρεφάκια.

Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του "Mei Tai" το μωράκι βρίσκεται στην ορθή στάση που διασφαλίζει την υποστήριξη της καμπυλωτής από τη φύση πλατούλας του και την υγιή ανάπτυξη της σπονδυλικής του στήλης και των ισχύων του. Το ειδικά σχεδιασμένο μαξιλαράκι του μάρσιπου στηρίζει και προστατεύει το κεφαλάκι του μωρού. 

Χάρη στους ενισχυμένους ιμάντες ώμου που διαθέτει, ο μάρσιπος "Mei Tai" δένεται εύκολα και σταθερά, είτε μπροστά στο στήθος, είτε πίσω στην πλάτη, ως σακίδιο. Είναι διπλής όψης, δηλαδή, μπορείτε να τον φορέσετε και από τις δύο πλευρές, τη μονόχρωμη ή την ριγέ. Οι μάρσιποι "Mei Tai" προσφέρουν την άνετη και σωστή μεταφορά του μωρού σας, τη διαρκή σωματική και συναισθηματική σας επαφή με το μικρό σας, αλλά και τη δική σας διευκόλυνση σε κάθε δραστηριότητά σας.

 

Είναι πιστοποιημένοι με το πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100 - ένα ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου και πιστοποίησης έλλειψης επιβλαβών για την υγεία ουσιών για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε ακατέργαστη, ενδιάμεση και τελική μορφή.

Οικολογικά ελεγμένο Ανατομική στάση Ανατομική πλάτη

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών ακόμη.

Γράψτε μια κριτική

Μάρσιπος Amazonas Mei Tai

Μάρσιπος Amazonas Mei Tai

Mei Tai - H τέλεια εναλλακτική λύση μάρσιπο!

Κατάλληλο για παιδιά από 0 έως 3 χρονών.

Γράψτε μια κριτική

Αξεσουάρ

8 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Λήψη