Συνεργασία χονδρικής

Τοποθετήστε και εσείς τα προϊόντα του Zbaby στο κατάστημα σας ή στο eshop σας και κερδίστε:

 ♦Καλές τιμές   ♦Ποιότητα   ♦Πιστοποιημένα προϊόντα   ♦Άμεση  παράδοση   ♦Παραγγελίες χωρίς pre order   ♦Παραγγελία χωρίς ελάχιστη ποσότητα

Συνεργασία χονδρικής παιδικά και βρεφικά είδη-zbaby

Αναζητούμε και βρίσκουμε συνεχώς τα πιο πρωτότυπα προϊόντα τα οποία διαθέτουμε και με χονδρική πώληση. Η Zbaby διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά καταστήματα (Online Shopping) στην Ελλάδα, και φημίζεται για τις άμεσες αποστολές σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας τα προϊόντα του σε τιμές λιανικής - χονδρικής σε συνεργαζόμενα καταστήματα και συναδέλφους.

Είτε έχετε φυσικό κατάστημα, είτε e-shop στον χώρο των παιδικών και βρεφικών ειδών και σας ενδιαφέρουν τα προϊόντα μας, μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμας επικοινωνίας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με τα προϊόντα μας. Μαζί θα εξετάσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, με σκοπό μια καρποφόρα μελλοντική συνεργασία.

H εταιρία μας ασχολείται με πρωτότυπα και πρωτοποριακά παιδικά και βρεφικά προϊόντα. Αντιπροσωπεύουμε την γερμανική Amazonas ( παιδικές βρεφικές αιώρες και μάρσιπο ), την αγγλική Fill n Squeeze ( σετ προετοιμασίας και μεταφοράς φαγητού και παιδικού χυμού ), την ολλανδική Cuddlebug ( ασυνήθιστα μαλακά μαξιλαράκια ) και την ολλανδική Elephant & Apple (μοναδική και πατενταρισμένη τσάντα - θήκη μεταφοράς για παιδικά καροτσάκια. Επισκεπτόμαστε τις μεγαλύτερες εκθέσεις παιδικών και βρεφικών ειδών στην Ευρώπη με σκοπό την ανεύρεση νέων και πρωτοποριακών προϊόντων για τα βρέφη και τα παιδιά.

    amazonas logo               FILLNSQUEEZE logo                cuddlebug                 Elephant & Apple logo

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε με υπευθυνότητα και αγάπη ό,τι καλύτερο στα παιδιά μας ... στα ομορφότερα παιδιά του κόσμου!

Συνεργασία Συνεργασία: Mε μοναδικό μας μέλημα την προσέλευση παραπάνω πελατών στα καταστήματά σας και έχοντας κατά νου την οικονομική κατάσταση κρατάμε το κέρδος σε σταθερό ποσοστό και τα προϊόντα μας οικονομικά για όλους. Επίσης,οι πελάτες χονδρικής έχουν το προνόμιο να ενσωματωθεί το φυσικό τους κατάστημα στο διαδραστικό χάρτη μας. Σ'αυτό το χάρτη κάθε πελάτης μπορεί να ενημερωθεί για τα κοντινότερα καταστήματα στα οποία βρίσκονται τα προϊόντα μας.

 

Κόστος Κόστος: Δεν υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας. Δεν χρειάζεται να στοκάρετε μεγάλες ποσότητες προκειμένου να έχετε τις τιμές χονδρικής. Μπορείτε να έχετε κάποια προϊόντα στο κατάστημα σας προς επίδειξη και στη συνέχεια να αγοράζετε μεμονομένα τα προϊόντα που έχετε πουλήσει στους πελάτες σας.

 

 

Ποιότητα amazonasΠοιότητα: Η μάρκα (εταιρία, σήμα) AMAZONAS στον τομέα της αιώρας αλλά και στα παιδικά προϊόντα είναι συνυφασμένη με την υψηλή ποιότητα και τη σταθερότητα. Φροντίζουμε για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων μας καθώς τα εξελίσσουμε συνεχώς πάνω στις ανάγκες των πελατών μας.

 

eco testet Eco Τεστ: Τα προϊόντα της AMAZONAS Baby World σημειώνονται με την "eco-test" σφραγίδα.Η σφραγίδα αυτή εγγυάται, ότι τα προϊόντα της "Amazonas Baby World" έχουν τα ακόλουθα επαληθεύσιμα χαρακτηριστικά:την ανοχή του δέρματος,αντοχή σε δύναμη και ιδρώτα,αντοχή στην τριβή,αντοχή χρωμάτων,χωρίς αζωχρωστική χωρίς ρύπους,χωρίς εκχυλίσιματα βαρέων μετάλλων,ελεύθερο χλωρίου οργανικό φορέα,χωρίς * PAX,χωρίς μαλακτικά,χωρίς φορμαλδεΰδη,ελεύθερα αρωματικών αμινών,χωρίς φθαλικές ενώσεις χαμηλής ευφλεκτότητας

 

Oeko-Tex Oeko-Tex Standard 100: Για την εμπιστοσύνη στην κλωστοϋφαντουργία μας το Oeko-Tex Standard 100 είναι ένα διεθνώς ενιαίο σύστημα ελέγχων και πιστοποίησης. Ανεξάρτητα ινστιτούτα δοκιμών στη διεθνή Oeko-Tex κοινότητα αξιολογούν όλα τα είδη των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, ώστε να εξασφαλιστεί ότι είναι 100% υγιεινά. Γίνονται εργαστηριακές δοκιμές για να εξεταστούν όλα τα στοιχεία ενός προϊόντος και τα εξαρτήματά του, σύμφωνα με αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές. Μόνο εάν οι καθορισμένες τιμές συμμορφώνονται και τα προϊόντα αντιστοιχούν ανεξαιρέτως με τα κριτήρια του ελέγχου τότε και μόνο επιτρέπεται στο προϊόν να δοθεί το Oeko-Tex.


 

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον τρόπο που μπορεί να επιτευχθεί μία τέτοια συνεργασία.

Ώρες επικοινωνίας:

Καθημερινές: 09:00-20:00  

Σάββατο: 09:00-16:00 

Διεύθυνση: 18ο χιλ. Θεσσαλονίκης-Περαίας , Τ.Κ.: 57019

Τηλέφωνο: 23920 71760                     Fax: 23920 71761

E-mail: info@zbaby.gr                     Βρείτε μας στο χάρτη    

 

.....για μας δεν είστε πια πελάτες αλλά συνεργάτες επιτυχίας.