Παιδικές ωτοασπίδες Pluggies Kids

111.31.150

Νέο

Επαγγελματική προστασία ακοής για τα παιδιά από την Alpine!

Για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο

Κατασκευαστής από Παιδικές ωτοασπίδες Pluggies Kids

16,90 €

Χαρακτηριστικά

Βάρος (Kg) 0.28
Ποιότητα AlpineThermoShape™

Άλλες πληροφορίες

Τα μικρά παιδιά παίζουν και μαθαίνουν κάθε μέρα, εκτεθειμένα στους διάφορους θορύβους. Δυστυχώς, όμως ένα στα οκτώ παιδιά υποφέρει από μόνιμη απώλεια της ακοής . Ο λόγος είναι επειδή τα παιδιά είναι περισσότερο ευαίσθητα στο θόρυβο. Για το σκοπό αυτό , η Alpine έχει αναπτύξει τις Pluggies, ωτοασπίδες για παιδιά ηλικίας μεταξύ τριών και δώδεκα ετών. Αυτές οι πολυλειτουργικές ωτοασπίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλαπλές εφαρμογές. Οι ωτοασπίδες απορροφούν το θόρυβο του περιβάλλοντος, εμποδίζουν το νερό να εισχωρήσει στο αυτί, βελτιώνουν την συγκέντρωση, και σε περίπτωση ταξιδιών με αεροπλάνο αποτρέπουν τον πόνο στα αυτιά από τις διαφορές πίεσης στην ατμόσφαιρα.

Επαναστατικό μοντέλο ωτοασπίδας.

Τα είκοσι χρόνια εμπειρίας της Alpine, της επέτρεψαν να αναπτύξει μια τέλεια επαναστατική νέα ωτοασπίδα-πρότυπο. Η εξαιρετικά καλά μελετημένη και εκτενώς δοκιμασμένη ωτοασπίδα, καθώς και το σχήμα της παρέχουν ένα φυσικό επίπεδο απορρόφησης και μια σπουδαία εφαρμογή.

AlpineAcousticFilters™-

Περισσότερη διασκέδαση για το παιδί σας. Οι ωτοασπίδες για παιδιά κατασκευάζονται με ειδικά AlpineAcousticFilters. Αυτά τα φίλτρα απορροφούν το θόρυβο σε ένα μέγιστο βαθμό, αλλά επιτρέπουν στο παιδί να ακούσει την αφθονία των ήχων γύρω από αυτό. Αυτό αποτρέπει το αίσθημα της απομόνωσης και τα επιτρέπει να ακούνε συνομιλίες. Επιπλέον, οι ωτοασπίδες Pluggies για παιδιά ελέγχουν την επιβλαβή πίεση στα τύμπανα του αυτιού. Τα φίλτρα λειτουργούν ως βαλβίδα για να πραγματοποιήσουν μια σταδιακή και σταθερή ισορροπία μεταξύ της πίεσης από το εξωτερικό περιβάλλον και μέσα στο αυτί, αίσθηση που την παρέχει η ευσταχιανή σάλπιγγα, εξασφαλίζοντας επαρκή χρόνο για να προσαρμοστούν τα αυτιά στις διαφορές της πίεσης.

Βραβείο Red Dot

Οι ωτοασπίδες Alpine έχουν κερδίσει το βραβείο Red Dot 2015 για την υψηλή ποιότητα και την καινοτόμο σχεδίαση. Θα εκτεθούν στο Red Dot Museum του Essen ανάμεσα σε προηγούμενους νικητές όπως Audi, Apple, BMW, Philips.

Εξαιρετικά άνετο AlpineThermoShape™υλικό

Οι καινοτόμες ωτοασπίδες Pluggies Kids είναι κατασκευασμένες από ένα ειδικό θερμοπλαστικό υλικό,εξαιρετικά άνετο, το AlpineThermoShape ™ που αναπτύχθηκε από την Alpine. Το υλικό αυτό παίρνει το σχήμα του αυτιού, χάρη σε αυτό οι ωτοασπίδες έχουν μια τέλεια εφαρμογή, και μένουν εκεί ανά πάσα στιγμή προσφέροντας την βέλτιστη απορρόφηση και την άνετη εφαρμογή,χωρίς δυσάρεστη πίεση στα αυτιά. Το ATS δεν περιέχει σιλικόνες και επομένως δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις.

Alpine αυτοκόλλητα

Κάθε συσκευασία περιέχει 6 αστεία ονομαστικά αυτοκόλλητα, που προσωποποιούν και διακοσμούν την συσκευασία.

Μοναδικά χαρακτηριστικά προϊόντος

• Προλαμβάνει την απώλεια ακοής

• Αυξάνει την συγκέντρωση

• Εμποδίζει την είσοδο του νερού μέσα στο αυτί

• Οι συζητήσεις ακούγονται καθαρά χάρη στα μοναδικά φίλτρα

• Άνετα στην εφαρμογή τους

• Εξαιρετικά άνετα χάρη στο υλικό AlpineThermoShape

• Χωρίς σιλικόνες

• Επαναχρησιμοποιούμενες.

Alpine Ωτοασπίδες  No 1 ωτοασπίδες

Ολλανδικός σχεδιασμός.

Ο σχεδιασμός των Alpine ωτοασπίδων είναι ένας ξεχωριστός Ολλανδικός σχεδιασμός. Όλες οι ωτοασπίδες και τα φίλτρα παράγονται στην Ολλανδία. Alpine καινοτόμα εταιρεία στην προστασία της ακοής Η Ολλανδική Alpine B.V έχει ιδρυθεί το 1995 και είναι μια από τις λίγες κατασκευαστικές εταιρείες στο κόσμο με αποκλειστικό αντικείμενο την προστασία της ακοής. Η εταιρεία συνεχώς εξελίσσει τα προϊόντα της σε συνεργασία με τους τελικούς καταναλωτές. Οι ωτοασπίδες Alpine διατίθενται σε όλο τον κόσμο σε περισσότερες από 40 χώρες.

Όλα τα προϊόντα της Alpine ελέγχονται από επίσημους φορείς ελέγχου και πιστοποίησης και φέρουν CE πιστοποίηση.Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών ακόμη.

Γράψτε μια κριτική

Παιδικές ωτοασπίδες Pluggies Kids

Παιδικές ωτοασπίδες Pluggies Kids

Επαγγελματική προστασία ακοής για τα παιδιά από την Alpine!

Για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών.

Γράψτε μια κριτική

3 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: