Ωτοασπίδες κολύμβησης Swim Safe Alpine

111.21.455

Νέο

Ευχαριστηθείτε την κολύμβηση σας με την ειδική ωτοασπίδα Swim Safe της Alpine!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση σε 10-15 ημέρες

Κατασκευαστής από Ωτοασπίδες κολύμβησης Swim Safe Alpine

17,90 €

Χαρακτηριστικά

Βάρος (Kg) 0.1 kg
Ποιότητα AlpineThermoShape™

Άλλες πληροφορίες

Ωτοασπίδες για ασφαλή κολύμβηση

Περισσότερη διασκέδαση στο νερό όταν φοράτε ωτοασπίδες.

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από δυσφορία στα αυτιά τους όταν κολυμπούν. Επιπλέον, πολλοί από τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ θέλουν να προστατεύσουν τα αυτιά τους από το νερό και τον άνεμο, όταν κάνουν σέρφινγκ, ιστιοπλοΐα ή wakeboarding, θέλοντας να αποτρέψουν μια μόλυνση στο αυτί. Ειδικά για τον σκοπό αυτό, η Alpine ανέπτυξε τις SwimSafe ωτοασπίδες. Αυτές οι ειδικές ωτοασπίδες εμποδίζουν το νερό να εισχωρήσει στο αυτί. Χάρη στα μοναδικά φίλτρα, οι ήχοι του περιβάλλοντος μπορούν να ακουστούν στο μέγιστο βαθμό. Οι SwimSafe ωτοασπίδες είναι επίσης ιδανικές για τη χρήση στο ντους.

Επαναστατικό μοντέλο ωτοασπίδας

Είκοσι χρόνια εμπειρίας επέτρεψαν στην Alpine να αναπτύξει μια τέλεια νέαωτoασπίδα-πρότυπο. Η εξαιρετικά καλά μελετημένη και εκτενώς δοκιμασμένη ωτοασπίδα καθώς και το σχήμα της, παρέχουν ένα φυσικό επίπεδο απορρόφησης και μια εξαιρετική εφαρμογή.

AlpineAcousticFilters ™ - Πείτε όχι στο νερό και ναι στον ήχο

Τα ειδικά φίλτρα στις SwimSafe ωτοασπίδες σας επιτρέπουν να ακούτε τους ήχους του περιβάλλοντος και όλες τις συνομιλίες. Το εξαιρετικά μικρό άνοιγμα στα φίλτρα αποτρέπει το χρήστη από το αίσθημα απομόνωσης από το περιβάλλον και το σχήμα της ωτοασπίδας αποτρέπει τη διείσδυση οποιασδήποτε ποσότητας νερού μέσα στο αυτί. Η SwimSafe είναι κατάλληλη για το ανώτατο όριο του ενός μέτρου κάτω από το νερό.

Βραβείο Red Dot 

Οι ωτοασπίδες Alpine έχουν κερδίσει το βραβείο Red Dot 2015 για την υψηλή ποιότητα και την καινοτόμο σχεδίαση.  Θα εκτεθούν στο Red Dot Museum του Essen ανάμεσα σε προηγούμενους νικητές όπως Audi, Apple, BMW, Philips.

Εξαιρετικά άνετο AlpineThermoShape υλικό

Οι καινοτόμες ωτοασπίδες Alpine είναι κατασκευασμένες από ειδικό θερμοπλαστικό υλικό, που αναπτύχθηκε από την Alpine, το AlpineThermoShape. Το υλικό αυτό παίρνει το σχήμα του αυτιού, για τον λόγο ότι οι συγκεκριμένες ωτοασπίδες έχουν τέλεια εφαρμογή, και μένουν στην θέση τους ανά πάσα στιγμή. Αυτό εγγυάται τη βέλτιστη απορρόφηση και άνετη εφαρμογή, χωρίς τη δυσάρεστη πίεση στα αυτιά. Το ATS δεν περιέχει σιλικόνες και επομένως δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις.

Alpine Minibox

Εκτός από τη πρακτική θήκη μεταφοράς, θα βρείτε και μια επιπλέον μίνι συσκευασία, την οποία θα παίρνετε μαζί σας στη πισίνα. Η συσκευασία μπορεί να συνδεθεί με το καρπό σας ή και στο φερμουάρ της στολής σας. Μοναδικό προϊόν.

Μοναδικά χαρακτηριστικά προϊόντος

• Εμποδίζει την είσοδο του νερού στο αυτί σας

• Προστατεύει τα αυτιά από τις διάφορες μολύνσεις

• Κατάλληλες και για κολύμπι

• Όλες οι συζητήσεις ακούγονται καθαρά χάρη στα μοναδικά ακουστικά φίλτρα Alpine

• Εξαιρετικά άνετο υλικό AlpineThermoShape

• Περιέχει μίνι συσκευασία Alpine για να τις παίρνετε εύκολα στα ταξίδια σας

• Μετά βίας ορατή στο μάτι

• Δεν περιέχει σιλικόνες

• Επαναχρησιμοποιούμενες

Ολλανδικός σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός των Alpine ωτοασπίδων είναι ένας ξεχωριστός Ολλανδικός σχεδιασμός. Όλες οι ωτοασπίδες και τα φίλτρα παράγονται στην Ολλανδία.

Alpine καινοτόμα εταιρεία στην προστασία της ακοής.

Η Ολλανδική Alpine B.V έχει ιδρυθεί το 1995 και είναι μια από τις λίγες κατασκευαστικές εταιρείες στο κόσμο με αποκλειστικό αντικείμενο την προστασία της ακοής. Η εταιρεία συνεχώς εξελίσσει τα προϊόντα της σε συνεργασία με τους τελικούς καταναλωτές. Οι ωτοασπίδες Alpine διατίθενται σε όλο τον κόσμο σε περισσότερες από 40 χώρες. Όλα τα προϊόντα της Alpine ελέγχονται από επίσημους φορείς ελέγχου και πιστοποίησης και φέρουν CE πιστοποίηση. Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών ακόμη.

Γράψτε μια κριτική

Ωτοασπίδες κολύμβησης Swim Safe Alpine

Ωτοασπίδες κολύμβησης Swim Safe Alpine

Ευχαριστηθείτε την κολύμβηση σας με την ειδική ωτοασπίδα Swim Safe της Alpine!

Γράψτε μια κριτική

3 προϊόντα στην ίδια κατηγορία: