Ο σωστός ύπνος

Ο σωστός ύπνος
Τα μωρά έχουν στρογγυλεμένες πλάτες όταν γεννιούνται. Για εννέα μήνες η σπονδυλική στήλης τους έχει C-σχήμα για να είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο διαθέσιμο χώρο στη μήτρα. Τώρα, η σπονδυλική στήλη πρέπει σταδιακά να ισιώσει προς τα έξω. Αυτή είναι μια ήπια διαδικασία που διαρκεί έναν ολόκληρο χρόνο και ολοκληρώνεται μόνο όταν τα μωρά μπορούν να σταθούν μόνα τους και να κάνουν τα πρώτα τους δειλά βήματα. Όσο ξαπλώνει το μωρό σας καλό είναι συχνά να του προσφέρεται ένα μέρος στο οποίο όταν ξαπλώνει η πλάτη του να παίρνει κυρτή μορφή αντί να το έχετε συνέχεια ξαπλωμένο στην ευθεία επιφάνεια του κρεβατιού.

Rounded back
Η AMAZONAS Baby World διαθέτει μια σειρά προϊόντων, έτσι ώστε το μωρό σας να μπορεί να ξαπλώνει με άνεση και ασφάλεια:

 •  

Προστατεύουν και υποστηρίζουν την πλάτη του μωρού σας, ενώ οι μαλακές επιφάνειες του δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας.

 •

Το να αιωρούνται σε μια αιώρα έχει αποδειχθεί ότι διευκολύνει την αίσθηση, στα νεογέννητα μωρά, της ισορροπίας, της ικανότητες συντονισμού και έχει επίσης θετική επίδραση στην ευεξία.

 •

Η AMAZONAS Baby World με τα προϊόντα της θα βοηθήσει το μωρό σας να χαλαρώσει, το πάνω μέρος της κοιλιάς αποσυμφορείται, το μωρό δεν μπορεί να τεντωθεί εντελώς και έτσι τα πονάκια εξαφανίζονται! Έτσι έχουμε ένα ευτυχισμένο μωράκι.