Βρεφική κούνια Koala + Μαξιλαράκι + Δώρο Ιμάντα μεταφοράς port bebe Cocobelt

AZ-4060000 + AZ-4070001

Νέο

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΒΡΕΦΙΚΗ ΑΙΩΡΑ KOALA ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ SUNNY CACAO ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑΣ ΙΜΑΝΤΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ PORT BEBE MINT ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ COCOBELT ΑΞΙΑΣ 19,90€.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Κατασκευαστής από Βρεφική κούνια Koala + Μαξιλαράκι + Δώρο Ιμάντα μεταφοράς port bebe Cocobelt

122,80 €

Αντί του 142,70 €

Άλλες πληροφορίες

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ...ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΙΑ ΒΡΕΦΙΚΗ ΑΙΩΡΑ KOALA ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ SUNNY CACAO ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑΝ ΙΜΑΝΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ PORT BEBE MINT ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ COCOBELT ΑΞΙΑΣ 19,90€.

* Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

Koala κούνια

4 σε 1. Και αιώρα και κούνια και ρελάξ και βάση.

Στο σετ Koala αποτελούμενο από την βρεφική αιώρα και την βάση, είναι ότι καλύτερο για την ξεκούραση, τον ύπνο, την χαλάρωση των μωρών. Μπορούν να απολαύσουν την χαλάρωση, κοντά στους γονείς τους, στον κήπο, στο σπίτι, στην παραλία. Είναι μια πολύ ελαφριά αλλά και στιβαρή κατασκευή η οποία στήνεται γρήγορα και χωρίς εργαλεία. Έτσι οι γονείς μπορούν να συνεχίσουν τις δραστηριότητες τους, την ώρα που το μωρό τους χαλαρώνει και αναπαυμένο αιωρούμενο, συνεχίζει και εκείνο να παρακολουθεί ήρεμο το τι συμβαίνει γύρω του. To κούνημα του μωρού στην αιώρα Koala κοιμίζει το μωρό σας, του δίνει ασφάλεια και διεγείρει την αίσθηση της ισορροπίας. Επιπλέον, το εύπλαστο σχήμα της αιώρας υποστηρίζει την εκμάθηση του συντονισμού χεριού-ποδιού. Η ζώνη ασφαλείας, δένει το μωρό και το προστατεύει από πτώση από την αιώρα.

100 % Βαμβακερή ( πλένεται στο πλυντήριο )

Προσοχή! Δεν συμπεριλαμβάνεται το μαξιλαράκι. 

                                       + 

Sunny μαξιλαράκι

Το μαξιλαράκι "Sunny" δίνει την αίσθηση ζεστασιάς στα βρέφη που τόσο πολύ έχουν ανάγκη. Έχει ειδικές εγκοπές για να περνάνε οι ιμάντες ασφαλείας έτσι ώστε να ασφαλίζουμε σωστά το μωράκι μας.

Συνδυάζεται με όλες τις παιδικές αιώρες "Koala", "Kaya", Kangoo".

                                       + ΔΩΡΟ

Cocobelt®  Το ιδανικό σύστημα μεταφοράς του port bebe σου, με ασφάλεια και ευκολία!

Το σύστημα μεταφοράς του PortBebe που έψαχναν οι γονείς!

Κάθε μητέρα και πατέρας βιώνει στην καθημερινότητα του πόσο βαρύ και δύσκολο είναι να μεταφέρει το μωρό του στο portbebe. Αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Κανένα πρόβλημα πλέον με το βάλε βγάλε του portbebeγια μικρές αποστάσεις! Τα χέρια σας δεν είναι πλέον μουδιασμένα και κουρασμένα με το κουβάλημα του PortbebeTo Cocobelt περνιέται πολύ εύκολα σε λίγα δευτερόλεπτα στο portbebe και το portbebe κουβαλιέται πλέον άνετα και με ασφάλεια όπως μια τσάντα πάνω από τον ώμο. Το κουβάλημα του portbebe ξαναγίνεται ευχαρίστηση!

Το Cocobelt είναι χειροποίητα φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας υλικά και η ασφάλεια του είναι ελεγμένη. Είναι εύκολο στην χρήση και είναι πολύ μοδάτο!

Το Cocobelt είναι ασφαλής, εύκολο, γρήγορο και μοδά

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών ακόμη.

Γράψτε μια κριτική

Βρεφική κούνια Koala + Μαξιλαράκι + Δώρο Ιμάντα μεταφοράς port bebe Cocobelt

Βρεφική κούνια Koala + Μαξιλαράκι + Δώρο Ιμάντα μεταφοράς port bebe Cocobelt

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΒΡΕΦΙΚΗ ΑΙΩΡΑ KOALA ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ SUNNY CACAO ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑΣ ΙΜΑΝΤΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ PORT BEBE MINT ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ COCOBELT ΑΞΙΑΣ 19,90€.

Γράψτε μια κριτική

6 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Περιεχόμενα πακέτου